Tuesday, March 31, 2009

 Gem... pe paine

Bucata buna, intretinuta, care-ti ia respiratia. Fara efort. In anotimpul estival, machiata strident, isi poarta cu mandrie tatulicile generoase pe sub maieul transparent. Carne macra! Cum sa nu poftesti?
Buze carnoase, mai rosii decat rosiile de pe taraba, chilotei minusculi din dantela intrati in posteriorul aproape copt, coapse catifelate, picioare lungi si pedichiura impecabila. Pe piciorul drept o alunita... si atat. In rest, propun sa intram in vorba cu dansa.

- Inainte sa-mi inghit toate consoanele si sa-mi transpire imaginatia, as incerca o abordare timida poate; ce zici?
- ...
- Pot sa te abordez?
- Desigur frumuselule. Zii cu tupeu!
- Unde? Aici?
- Pentru inceput...
- As fi curios sa stiu cat esti de dulce. Arati mai ceva ca un desert bogat in calorii. Presupun ca totusi faci sport. Nu cred ca ai silicon si nici probleme cu stomacul. Pot sa te ating?
- Ai vrea tu!
- As vrea, nu neg. Nu-mi sta in fire sa mint. Nici sa agat fete pe strada. Dar tu esti speciala: te mentii intr-o forma de zile mari. Presupun ca bei mult compot, urmaresti cu interes emisiunile umanitare si sucesti mintile barbatilor subjugati de frumusetea trecatoare, te-as saruta... pot?
- N-ai sa vezi...
- Atitudinea ta ma intristeaza. Nu mai am lacrimi sa iti dovedesc. Le-am consumat pe toate aseara la un film de scurt metraj. Pariez ca-ti speli trupul cu gel de par, faci pisu regulat si calci pe inimi indurerate care bat... As vrea sa te cunosc.
- Dispari.
- Desi incerci sa ma alungi, stiu ca in inima ta ma doresti. Vrei sa stii cine sunt, cine pot fi cand imi esti alaturi. Si-am sa-ti spun cate ceva despre mine: detest sucurile acidulate, ador friptura in sange, iubesc norii care plang in furtuni, urasc florile ofilite si pisicile care torc neglijent. Alerg virtual, mananc pe saturate, beau de sting, gandesc prea profund. Imi plac dusurile reci, plimbarile nocturne si ziua, stelele care nu cad, ochii care privesc, dintii necariati si femeile care, atunci cand fac sex, gem...
- Pe paine?

No comments:

Post a Comment